VTF HAPPENS

MITÄ HYVÄÄ VANTAALLA VOISI
TAPAHTUA? SINÄ VOIT VAIKUTTAA

varia task force

Mikä ihmeen VTF? No Varia Task Force, eli Varian eri alojen opiskelijoista koostuva vapaaehtoisten ryhmä, joka auttaa ja ilahduttaa osaamisellaan vantaalaisia oppilaitoksen ulkopuolella. Nyt sinä voit ehdottaa kohdetta, jonne VTF voisi tulla tekemään hyvää. Se voi olla vaikkapa seuran pitämistä vanhuksille, naapurin autonhuoltoa tai pihan kunnostamista, juhlakampaus tädille jne.

sähköpostissa on hyvä kertoa ainakin nämä asiat:

  • Ketä autetaan? Oletko se sinä vai tuttavasi?
  • Kuvaile kohdetta. Miten ja missä VTF voi auttaa? Voit halutessasi liittää mukaan kuvan kohteesta.
  • Yhteyshenkilö. Keneen voimme olla yhteydessä? Sähköposti ja puhelinnumero riittävät.
Käymme läpi kaikki ehdotukset ja vastaamme niihin mahdollisimman pian. Iskuryhmä toteuttaa sopivimmat keikat ja videoi työnsä
Varia task force yhteydenotto

KATSO MITÄ OLEMME
AIEMMIN TEHNEET

SENIORIT LIIKKEELLE

LISÄBOOSTIA TREENEIHIN

PIHA
KUNTOON

OPISKELEMAAN VARIAN LOISTAVAAN JOUKKOON?

Meille voit hakea opiskelemaan niin yhteishaussa kuin jatkuvassa haussa.

Vantaan ammattiopisto Varia on opiskelijoidensa näköinen oppilaitos. Meillä viihdytään ja meiltä työllistytään. Varian toimipisteitä on neljä ja ne kaikki sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Meillä voi opiskella ammatillisen perustutkinnon 17 eri alalla tai tehdä myös kaksoistutkinnon (lukio-opinnot yhdistettynä ammatilliseen koulutukseen). Osaamista voi syventää ammatti- ja erityisammattitutkinnoissa, lyhytkursseilla ja opiskelemalla osia tutkinnoista. Tutustu koulutustarjontaamme ja liity Varian loistavien osaajien joukkoon.